Ena Life   

Klik hier om de ondertitel te bewerken


Essences consultatie


Essences zijn ter ondersteuning van een emotioneel proces.

Het is een holistische benaderingswijze van emotionele en/of chronische pijn. Ze kunnen gebruikt worden naast de reguliere therapie.

Essences helpen om emoties en gevoelens op een zachte wijze ruimte te geven waardoor gevoelens kunnen stromen en zich niet vastzetten in het lichaam. Ze geven informatie over je proces.

Je kan ze nemen bij piekeren, overspannenheid, somberheid, paniek, eenzaamheid, emotioneel trauma, angst, faalangst, verlies, onverwerkte rouw, burn out, chronisch vermoeidheidssyndroom, jeugdtrauma, stress, postnataal stress syndroom, bevalling/geboortetrauma, postnatale depressie.

Essences kunnen toegepast worden ter ondersteuning van chronische pijnklachten.

Ook zwangeren en kinderen mogen essences gebruiken. 

Voor baby's maak ik een flesje voor de mama .

Vanaf de start van mijn praktijk als vroedvrouw in 1991 deed ik beroep op bachbloesems wanneer zwangeren het psychisch moeilijk hadden. Tijdens arbeid en bevalling komen bloesems te hulp om pijn te dragen. Ik ben dankbaar dat ik met deze natuurlijke methode mensen kan ondersteunen.

Na al die jaren is deze vorm van ondersteuning uitgegroeid tot een breder gamma van essences voor een ruimer publiek.  Man, vrouw of kind kunnen bij mij terecht voor ondersteuning tijdens een essences consultatie. Ik werk met vijf verschillende soorten.

                

                 Bach bloesems

                 passific Sea essences 

                 findforn flower essences  

                 Chakra essences

                 lichtwezen essences


Je kan een afspraak maken via onderstaand bericht of bellen naar Ann Somers  0476 28 51 33Predikherenlaan 15

2500 Lier

Prijs: 50 euro, flesje met aangepaste essences inbegrepen